• Mannakorventie 13 A
  • Kangasala, Linkosuonpuisto
  • 1h+kt+parveke

Mannakorventie 13 A

Kangasala, Linkosuonpuisto

1h+kt+parveke

104 500 € (4 860,47 €/m²)

21,5 m²

Tyyppi

Kerrostalo

Rakennusvuosi

2022

Seuraava julkinen esittely

-

Hoitovastike

104,06 € / kk

Tontti

Vuokra

Varaa yksityisesittely

Seuraava julkinen esittely:
-

Valmiiksi vuokrattu asunto sijoituskäyttöön. Huoneiston levyinen lasitettu parvkeke, myös parvekematto. Olohuoneeseen on päivitetty seinäkaapisto, kylpyhuoneessa on leveämpi suihkuseinä ja valkolakattu katto.
Tämä ihana kolmannen kerroksen asunto kylpee luonnonvalossa suurien lattiasta kattoon ylettyvien ikkunoiden takia. Asunnon levyinen parveke.
Asunto Oy Kangasalan Lungo sijaitsee uudella Linkosuonpuiston alueella Tampereen rajan tuntumassa. Ympärillä on loistavat ulkoilumaastot. Aivan lähellä on paljon palveluita, kuten koulu, päiväkoti ja kirjasto, ja siellä on erinomaiset yhteydet
Tampereen keskustaan, joka on vain 15 minuutin auto- ja reilun 20 minuutin
bussimatkan päässä. Linkosuonpuistossa vehreä ja rauhallinen asuinympäristö yhdistyy monipuoliseen palvelukattaukseen ja erinomaisiin liikenneyhteyksiin.

Lisätiedot: iHomes LKV
Kari Hänninen, puh 050-3153080 tai

Sijainti:

Mannakorventie 13 A

Postinumero:

36240

Kerros:

3/5

Pinta-ala:

21,5 m²

Kokonaispinta-ala:

21,5 m²

Lisätietoja pinta-alasta:

Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.

Pinta-alan peruste:

Yhtiöjärjestyksen mukainen

Asunnon kunto:

Uusi

Listauksen tyyppi:

Kerrostalo

Rakennusvuosi:

2022

Huoneluku:

1

Vapautuminen:

31.10.2022

Lisätietoa vapautumisesta:

Vuokrasopimuksen päättyminen on 31.7.2023, mahdollista tehdä jatkosopimus, mikäli vuokralainen haluaa. Vuokra on 510€/kk + vesimaksu.

Omistustyyppi:

Oma

Velaton hinta:

104 500 €

Myyntihinta:

42 661 €

Velkaosuus:

61 839,23 €

Neliöhinta:

4 860,47 €/m²

Yhtiövastike:

288,95 € / kk
(Hoitovastike 104,06 € / kk + Rahoitusvastike 183,89 € / kk + Muu vastike 1 € / kk)

Muun vastikkeen lisätiedot:

Mediavastike 1 €/kk

Vesimaksu:

Vesimaksuennakko 25 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Lisätietoja maksusta:

Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Tietoliikennemaksuarvio: 1,00 € /huoneisto/kk

Korko on laskettu 12kk Euriborkorolla + 0,95 % marginaalilla ( tilanne 22.6.2021 yht. 0,95%). Laina-aika on 25 vuotta + rakennusaika. Rakennusaika + 4 ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain
tasalyhennyksin. Lyhennysarvio asuntojen A37, A38, A39 ,A43, A44, A45, A46, A47, A48, A49, A50, A51, A52, A53, A54, A55, A56, A57, A58, A59, A60, A61, A62, A63, A64, A65, A66, A67, A68, A69, A70, A71, A74, A75, A76, sekä autopaikkojen osalta on 0,5€/osake, asuntojen A40,A42,A72,A73 osalta 0,53 €/osake ja asuntojen A41 osalta 0,38€/osake + koron osuus. Osakkeenostajilta ryhdytään keräämään vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy yhtiölle maksettavaksi arviolta 30.10.2026

Keittiön kuvaus:

Asuntojen keittiöissä on joko kahden tai neljän levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone. Kylmälaitteina on jääkaappi-pakastin tai jääkaappi pakastinlokerolla.

Olohuoneen kuvaus:

Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia, eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä
maalata.

Sauna:

Ei

Parveke:

On parveke

Kaapeli-tv:

Kyllä

Taloyhtiön nimi:

Asunto Oy Kangasalan Lungo

Kiinteistön­hoidosta vastaa:

Huoltoyhtiö

Taloyhtiöön/­kiinteistöön kuuluu:

Asuntojen lämpimät irtaimistovarastot sijoitetaan myöhemmin rakennettavan viereisen rakennuksen tiloihin. Irtaimistovarastot numeroidaan huoneistonumeroiden mukaisesti. Tekniset tilat sekä ulkovälinevarasto/lastenvaunuvarasto sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Ilmanvaihdon konehuone sijaitsee talon ylimmässä kerroksessa. Väestönsuoja sijoitetaan myöhemmin rakennettavan viereisen rakennuksen tiloihin.

Kaavatilanne:

Asemakaava

Lisätiedot kaavoituksesta:

Kangasalan kaupunki

Tontin pinta-ala:

1989 m²

Tontin omistus:

Vuokra

Tontin vuokra-aika päättyy:

2080-05-27

Tontin tiedot:

Yhtiö rakennetaan vuokratontille, johon on yhtiökohtainen lunastusoikeus maanvuokrasopimuksessa määritellysti.

Yhtiön ja samalle tontille rakennettavan yhtiön välille laaditaan hallinnanjakosopimus koskien yhtiöiden tontin hallintaa
ja käyttöä. Hallinnanjakosopimuksessa sovitaan mm. pihasta, pysäköintipaikoista, kulkureiteistä sekä yhtiöiden tai osakkaiden yksinhallinta-alueista.

Maanvuokraaja:

FIM vuokratontti Ky

Maan vuosivuokra:

31 194,46 €

Rakennusmateriaali:

Teräsbetoni

Lämmitysjärjestelmä:

Kaukolämpö

Ilmanvaihto:

Asunnoille on lämmöntalteenotolla varustettu keskitetty koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty talon poistoilmanvaihtoon.

Kattotyyppi:

Harjakatto

Katemateriaali:

Kumibitumi

Lunastusoikeus yhtiöllä:

Ei

Lunastusoikeus osakkailla:

Ei

Energiatodistus:

Kyllä

Energialuokka:

B2018

Liikenneyhteydet:

Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla

Paikallistiedot:

Lungosta kuljet helposti moneen suuntaan.
Aivan yhtiön edessä on linja-autopysäkki, jossa pysähtyy useita kertoja tunnissa Tampereen keskustaan alle puolessa tunnissa matkaava bussi. Alueelta on suora linja-autoyhteys myös esimerkiksi TAYSiin ja Tampereen ammattikorkea- koululle. Omalla autollakin liikkuminen on suju- vaa: Tampereen keskustaan ajat alle vartissa ja liityt nopeasti myös valtateille 9 ja 12.

Palvelut:

Päiväkodit, koulut, terveyspalvelut, kirjasto, ruokakauppa ja ravintolat sekä kaikki muutkin päivittäiset palvelut ovat kävelyetäisyydeltä Lungosta. Lähistöltä löydät myös monipuoliset vapaa-ajan mahdollisuudet niin luonnossa samoiluun, lenkkipoluilla reippailuun ja muuhun monipuoliseen liikunnan tai kulttuurin harrastamiseen.

Taloyhtiön autopaikat:

Yhtiöllä on 12 autopaikkaa ja ne sijaitsevat taloyhtiön viereisillä autopaikkojen korttelialueilla. Autopaikat myydään osakkeina ja ne on varustettu pistorasioilla lämmitystä varten.

Hissi:

Kyllä

Asuntojen määrä:

40

Taloyhtiön lisätiedot:

Yhtiö liitetään kaukolämpöverkkoon sekä kunnalliseen vesi- ja viemäriverkkoon. Asunnoissa lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen lattialämmitys. Yhteisissä tiloissa lämmitysjärjestelmänä on joko vesikiertoinen lattialämmitys tai vesikiertoinen patterilämmitys. Asunnoille on huoneistokohtainen vedenmittaus sekä kylmälle että lämpimälle vedelle. Asunnoille on lämmöntalteenotolla varustettu keskitetty koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty talon
poistoilmanvaihtoon.

Yhtiö liitetään sähkölaitoksen jakeluverkkoon. Yhtiö varustetaan yleiskaapelointiverkolla ja liitetään yleiseen televerkkoon operaattorin kiinteistökuidulla (sisältää kaapeli-tv:n). Antennipisteitä on kaikissa asuinhuoneissa. Huoneistot varustetaan sähköverkkoon liitettävillä palovaroittimilla.

Asbestikartoitus:

Ei