• Kielotie 15 A
  • Vantaa, Tikkurila
  • 2k+kt+s+lasitettu parveke

Kielotie 15 A

Vantaa, Tikkurila

2k+kt+s+lasitettu parveke

269 900 € (5 931,87 €/m²)

45,5 m²

Tyyppi

Kerrostalo

Rakennusvuosi

2023

Seuraava julkinen esittely

-

Hoitovastike

182 € / kk

Tontti

Oma

Varaa yksityisesittely

Seuraava julkinen esittely:
-

Tätä kohdetta myy Veli-Matti Kopio, Uudistuotanto ja arvokohteet

iHomes Oy

050 315 3084

MUKAVAN KOKOINEN SAUNALLINEN KAKSIO, LASITETTU LÄNSI-LOUNAS PARVEKE

Saunallinen kaksio keskeisellä paikalla Tikkurilan ytimessä. Tilava ja moderni avokeittiö, avara olohuone, lasitettu länsi-lounas parveke. Asunto Oy Vantaa Floriini valmistui tammikuussa 2023 omalle tontille Tikkurilan keskustaan.

Huoneisto on vuokrattu toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella 25.01.2023 alkaen ja myydään vuokrattuna.

Ostajalla on mahdollisuus ostaa huoneistokaupan yhteydessä sisäpihan alla olevasta korttelin yhteisestä pysäköintihallista paikka. Sisäpihan puolelta löytyy Floriinin yhteistilat ja kaksi saunaosastoa. Kerhotila korttelin asuntoyhtiöiden yhteiskäytössä. Floriinin katutasossa Kielotiellä kolme liiketilaa. Huoneiston Ilmoituksessa olevat kuvat ovat rakentajan esitteen havainnekuvia.

Lisätiedot ja esittelyvaraukset: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084 tai

Sijainti:

Kielotie 15 A

Postinumero:

01300

Kerros:

2/8

Pinta-ala:

45,5 m²

Kokonaispinta-ala:

45,5 m²

Pinta-alan peruste:

Yhtiöjärjestyksen mukainen

Asunnon kunto:

Hyvä

Listauksen tyyppi:

Kerrostalo

Rakennusvuosi:

2023

Käyttöönottovuosi:

2023

Huoneluku:

2

Lisätietoa vapautumisesta:

Huoneisto on vuokrattu 25.01.2023 alkaen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Vuokra sopimuksen alkaessa 975,00 euroa/kk + vesiennakkomaksu 20,00 euroa/kk/hlö. irtisanomisaika AHVL:n mukaan vuokranantajan puolelta alle vuoden jatkuneessa vuokrasuhteessa 3kk ja vuoden ja yli 6kk. Vuokraa voidaan korottaa vuosittain enintään 5%, ensimmäinen tarkastusajankohta tammikuu 2024 jonka jälkeen 1.1., vuosittain. Ei lemmikkejä, ei tupakointia, laaja kotivakuutus vastuuosalla, vakuutus tulee olla voimassa koko vuokrasuhteen ajan. Vuokravakuus yhden kuukauden vuokraa vastaava 975,00 euroa. Huoneisto myydään vuokrattuna.

Omistustyyppi:

Oma

Velaton hinta:

269 900 €

Myyntihinta:

72 293 €

Velkaosuus:

197 607 €

Neliöhinta:

5 931,87 €/m²

Yhtiövastike:

953,15 € / kk
(Hoitovastike 182 € / kk + Rahoitusvastike 766,15 € / kk + Muu vastike 5 € / kk)

Muun vastikkeen lisätiedot:

Muu vastike = mediavastike 5,00 eurok/kk

Vesimaksu:

Vesimaksuennakko 20 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Säilytystilojen kuvaus:

Huoneiston kaapistot, huoneistokohtainen varasto.

Sauna:

Kyllä

Näkymät:

Näkymät Ikkunoista ja huoneiston parvekkeelta, länsi-luode.

Parveke:

Lasitettu

Kaapeli-tv:

Kyllä

Lisätietoja autopaikasta:

Huoneistokaupan yhteydessä mahdollisuus ostaa sisäpihan alla olevasta korttelin yhteisestä pysäköintihallista autohallipaikka.

Taloyhtiön nimi:

Asunto Oy Vantaan Floriini

Isännöitsijän­toimisto:

Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy

Kiinteistötunnus:

92-61-209-9

Kiinteistön­hoidosta vastaa:

Huoltoyhtiö

Taloyhtiöön/­kiinteistöön kuuluu:

Yhtiön välittömään hallintaan jäävät asukastila, väestönsuojatila, tekniset tilat, ilman vaihtokonehuone, pesulatila, siivouskomero, ulkoiluvälinevarastot, irtaimistovarastot,
talovarasto, kerhotila ja saunaosastot 2 kpl. Yhtiön välittömässä hallinnassa olevat tilat ovat ainoastaan talon asukkaiden käytössä, pl. kerhotila ja saunaosastot 2 kpl, jotka ovat korttelin 209 asukkaiden yhteiskäytössä. Yhteiskäytössä olevista tiloista on sovittu yhteisjärjestelysopimuksessa.

Kaavatilanne:

Asemakaava

Lisätiedot kaavoituksesta:

Vantaan kaupunki

Tontin omistus:

Oma

Tontin tiedot:

Yhtiö omalla tontilla!

Energiatodistus:

Kyllä

Energialuokka:

B2018

Liikenneyhteydet:

Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet

Palvelut:

Erinomaiset

Koulut:

Alueella

Päiväkodit:

Alueella

Taloyhtiön autopaikat:

Yhtiön autopaikat myyty omina osakkeina. Yhtiöllä on 20 kpl autohallipaikkoja. Autopaikat sijaitsevat maanalaisessa pysäköintihallissa tontilla 5 (kiinteistötunnus 92-61-209-5)

Liiketilojen määrä:

3

Asuntojen määrä:

41

Taloyhtiön lisätiedot:

Yhtiötä sitoo yhteisjärjestelysopimus sekä omistamansa tontin ja naapuritonttien välillä tehdyt sopimukset rasitteista ja niissä sovitut oikeudet ja velvoitteet. Lisäksi yhtiötä sitoo muut hallinnoimansa tontin ja naapuritonttien välillä tehdyt sopimukset rasitteista ja niissä sovitut oikeudet ja velvoitteet. Floriinin kerhotila ja saunatilat 2 kpl on korttelin 209 asukkaiden yhteiskäytössä. Pihalla olevat ulkoiluvälinevarastot ja polkupyöräkatokset ovat korttelin asuntoyhtiöiden yhteiskäytössä. Korttelin maankäyttösopimuksen mukaisesti julkisen kevyen liikenteen väylän (Lummesolan jatke Kielotielle) huolto-, ylläpito-, peruskorjaus- ja uusimistoimenpiteet ja niistä aiheutuvat kustannukset tonttien 8 ja 5 alueella ovat korttelin toimijoiden vastuulla. Tästä tullaan tekemään erillinen rasitesopimus tai vapaamuotoinen sopimus korttelin toimijoiden ja Vantaan kaupungin välillä. Lummesola toimii asemakaavan mukaisesti julkisena kevyenliikenteen yhteytenä Kirjastopolun ja Kielotien välissä (ajoyhteys ei ole käytössä). Asunto-osakeyhtiö on savuton. Huoneistoihin sekä liiketiloihin on asennettu huoneistokohtaiset ilmalämpöpumput huoneiston viilennystä varten. Ilmalämpöpumpun kuluttama sähkö on huoneistokohtaisessa/liiketilakohtaisessa mittauksessa ja kustannukset maksaa huoneiston/liiketilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja. Yhtiössä on myös viisi erillisinä osakkeina myytävää varastotilaa pihatasossa. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa (hallinnonluovutuskokouksessa 27.4.2023) hallitukselle annettiin valtuutus kerätä kaksi ylimääräistä rahoitusvastiketta tilanteen niin vaatiessa. Hallitus on päättänyt kerätä yhden ylimääräisen rahoitusvastikkeen maaliskuun vastikemaksujen yhteydessä. Varsinaisessa yhtiökokouksessa myöhemmin keväällä 2024 päätetään uudesta rahoitusvastikkeen tasosta.