• Keimolantie 12 A
  • Vantaa, Kivistö
  • 2h+kt+s+lasitettu parveke

Keimolantie 12 A

Vantaa, Kivistö

2h+kt+s+lasitettu parveke

164 900 € (4 922,39 €/m²)

33,5 m²

Tyyppi

Kerrostalo

Rakennusvuosi

2022

Seuraava julkinen esittely

-

Hoitovastike

232,85 € / kk

Tontti

Vuokra

Varaa yksityisesittely

Seuraava julkinen esittely:
-

SIJOITTAJALLE VALMIIKSI VUOKRATTU KOMPAKTI SAUNALLINEN KAKSIO, 15m2 LASITETTU PARVEKE.

Huoneisto on vuokrattu toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella 01.04.2023 alkaen 710,00 euroa/kk + vesiennakko 20,00 euroa/hlö/kk, kulutuksen mukaan huoneistokohtainen mittaus. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä vuokralaisella on 11 kk hallinnan siirtymisestä. Vuokranantajan irtisanoessa vuokrasopimuksen irtisanomisaika on kuusi kuukautta jos huoneiston vuokrasuhde on välittömästi ennen irtisanomista kestänyt yhtäjaksoisesti vähintään vuoden ja muussa tapauksessa kolme kuukautta . Vuokravakuus on 350,00 euroa. Vuokraa tarkistetaan vuosittain 01.04. Voimassa olevaa vuokraa korotetaan elinkustannusindeksin vuotuisella muutoksella kuitenkin aina vähintään 1%:lla, ensimmäinen korotusmahdollisuus 2024.

Asunto Oy Vantaan Hymni on rakentunut aivan Kivistön ytimeen, alle 100 metrin päähän Kivistön juna-asemasta. Hymnin avarat ja valoisat kerrostalokodit mukautuvat monenlaiseen tarpeeseen ja mahdollistavat niin sujuvan arjen kuin antoisan vapaa-ajan. Kivistö on kasvava ja kehittyvä asuinalue junaradan ja Hämeenlinnan väylän varrella. Yhtiö valmistunut 29.11.2022.

Läheltä löydät kaiken tarvittavan aina alakerran päivittäistavarakaupasta naapuruston ravintoloihin ja idyllisistä kivijalkaliikkeistä kattaviin julkisiin palveluihin. Naapuriin on rakentumassa myös
täysin uusi kauppa- ja palvelukeskus. Monipuolisen palvelukattauksen lisäksi löydät myös ihastuttavan vehreät puistoalueet aivan nurkan takaa.

Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta rakennusaika + kaksi ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin, lyhennysarvio 0,88 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten arviolta noin kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy pankille maksettavaksi arviolta 30.5.2025. Yhtiö rakennettu vuokratontille. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Lisätiedot ja esittelyvaraukset: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084, s-posti:

Sijainti:

Keimolantie 12 A

Postinumero:

01700

Kerros:

1/7

Pinta-ala:

33,5 m²

Kokonaispinta-ala:

33,5 m²

Pinta-alan peruste:

Yhtiöjärjestyksen mukainen

Asunnon kunto:

Hyvä

Listauksen tyyppi:

Kerrostalo

Rakennusvuosi:

2022

Huoneluku:

2

Lisätietoa vapautumisesta:

Huoneisto vuokrattu ja myydään vuokrattuna!

Omistustyyppi:

Oma

Velaton hinta:

164 900 €

Myyntihinta:

52 990 €

Velkaosuus:

111 910,16 €

Neliöhinta:

4 922,39 €/m²

Yhtiövastike:

521,15 € / kk
(Hoitovastike 232,85 € / kk + Rahoitusvastike 288,30 € / kk)

Vesimaksu:

Vesimaksuennakko 20 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Keittiön kuvaus:

Integroitu jääkaappi ja astianpesukone, musta komposiittiallas valutustasolla. Asunnoissa 2h+kt ja 3h+kt on neljän levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappipakastin. Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia, eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata. Pyydä huoneistoon tehdyt sisustusvalinnat liite välittäjältä.

Keittiön varusteet:

Jääkaappipakastin, astianpesukone, erillisuuni, liesituuletin ja liesi

Liesi:

Keraaminen

Keittiön lattiamateriaali:

Parketti

Keittiön seinämateriaali:

Maali

Olohuoneen kuvaus:

Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia, eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata.

Makuuhuoneen seinämateriaali:

Maali

Makuuhuoneen lattiamateriaali:

Parketti

Kylpyhuone:

Seinät kaakeloitu, lattia laatta, wc-istuin, suihku, suihkuseinä, käsienpesuallas, allaskaappi, valopeili. Tilavaraus ja liitännät pesutornille.

Kylpyhuoneen seinämateriaali:

Kaakeli

Kylpyhuoneen lattiamateriaali:

Laatta

Kylpyhuoneen varusteet:

WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peili, allaskaappi, bidee-suihku ja pesuallas

Säilytystilojen kuvaus:

Asuinhuoneistojen lämpimät irtaimistovarastot sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Aarian ja Asunto Oy Vantaan Hymnin ullakolla sekä ensimmäisen kerroksen katutasossa. Lastenvaunuvarasto sijaitsee ensimmäisen kerroksen katutasossa. Ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Aarian ja Asunto Oy Vantaan Hymnin pihatasossa sekä Asunto Oy Vantaan Hymnin katutasossa ja ne ovat yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Siivouskomero sijaitsee ylimmäisessä kerroksessa ullakolla Asunto Oy Vantaan Aarian tiloissa. Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa yhteiskäytössä oleva talovarasto sijaitsee katutasossa.

Sauna:

Kyllä

Saunan kiuastyyppi:

Sähkökiuas

Näkymät:

Ikkunat ja parveke länsi-lounas vehreälle sisäpihan puolelle.

Parveke:

Lasitettu

Parvekkeen suunta:

Lounas

Muut tilat:

Saunaosasto sijaitsee ullakolla Asunto Oy Vantaan Aarian tiloissa ja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Naapuriyhtiöiden kanssa kriisiaikana yhteiskäytössä olevat väestönsuojat sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Cupidon sekä Asunto Oy Vantaan Victorian ensimmäisen kerroksen katutasossa tontilla 3. Asunto Oy Vantaan Cupidon katutasossa sijaitseva väestönsuoja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Cupidon, Asunto Oy Vantaan Minervan ja Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa ja Asunto Oy Vantaan Victorian katutasossa sijaitseva väestönsuoja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Auroran, Asunto Oy Vantaan Victorian ja Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Lämmönjakohuone sijaitsee katutasossa ja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Sähköpääkeskus sijaitsee katutasossa. IV-konehuone sijaitsee ullakolla.

Kaapeli-tv:

Kyllä

Taloyhtiön nimi:

Asunto Oy Vantaan Hymni

Isännöitsijän nimi:

Markku Piiponniemi

Isännöitsijän­toimisto:

Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy

Isännöitsijän puhelin:

020 74 81 098

Isännöitsijän sähköposti:

Kiinteistön­hoidosta vastaa:

Huoltoyhtiö

Kaavatilanne:

Asemakaava

Lisätiedot kaavoituksesta:

Vantaan kaupunki

Tontin pinta-ala:

1302 m²

Tontin omistus:

Vuokra

Tontin vuokra-aika päättyy:

2067-12-19

Tontin tiedot:

Yhtiö rakennettu Suomen Osatontti Ky:n 1302 m2 vuokratontille. Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Maanvuokraaja:

Yhtiö Suomen Osatontti Ky

Rakennusmateriaali:

Betoni

Lämmitysjärjestelmä:

Kaukolämpö

Ilmanvaihto:

Koneellinen

Kattotyyppi:

Pulpettikatto

Katemateriaali:

Bitumikermi

Energiatodistus:

Kyllä

Energialuokka:

B2018

Liikenneyhteydet:

Juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet

Palvelut:

Hyvät

Koulut:

Alueella

Päiväkodit:

Alueella

Taloyhtiön autopaikat:

Korttelin 23183 LPA-tontilla 2 sijaitsevaan autohalliin on ositettu yhtiölle autopaikkoja, jotka myydään erillisinä Kiinteistö Oy Vantaan Spinelliparkin B-osakkeina.

Taloyhtiöllä sauna:

Kyllä

Hissi:

Kyllä

Liiketilojen määrä:

1

Asuntojen määrä:

46

Taloyhtiön lisätiedot:

Yhtiö liitetty sähkölaitoksen jakeluverkkoon (Vantaan Energia). Yhtiö varustettu yleiskaapelointiverkolla ja liitetty yleiseen televerkkoon operaattorin kiinteistökuidulla (sisältää kaapeli-tv:n). Huoneistot varustettu sähköverkkoon liitetyillä patterivarmisteisilla palovaroittimilla.