• Segersveninkatu 8 B
  • Espoo, Espoon keskus
  • 2h+kt+parveke

Segersveninkatu 8 B

Espoo, Espoon keskus

2h+kt+parveke

179 800 € (5 064,79 €/m²)

35,5 m²

Tyyppi

Kerrostalo

Rakennusvuosi

2023

Seuraava julkinen esittely

-

Hoitovastike

248,50 € / kk

Tontti

Vuokra

Tätä kohdetta myy Veli-Matti Kopio, Uudistuotanto ja arvokohteet

iHomes Oy

050 315 3084

OMAKSI KODIKSI, SIJOITUKSEEN TAI TUKIKOHDAKSI 10,5M2 LASITETULLA PARVEKKEELLA VARUSTETTU KOMPAKTI KAKSIO!

Asunto Oy Kissankellon Ihanat kodit rakennetaan Espoon keskukseen, jossa nautit yltäkylläisistä palveluista, sujuvista kulkuyhteyksistä sekä monipuolisesta lähiluonnosta. Kissankellon kodeista tekee Ihania niiden tarkkaan suunnitellut yksityiskohdat sekä avaruus ja valoisuus. Suuret ikkunat päästävät korkeisiin huoneisiin paljon valoa ja vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta pattereita ei tarvita ja voit sisustaa vapaasti.

Jokaisessa kodissa on oma tilava parveke, jossa voit nauttia kevätpäivistä, kesäaamuista ja syysilloista. Espoon keskuksessa löydät lähes kaiken tarvitsemasi kahdesta kauppakeskuksesta, Espoontorista ja Entressestä, joissa on melkein sata liikettä. Kaukana kotoasi eivät myöskään ole julkiset palvelut kuten terveysasema, kirjasto, päiväkodit ja koulut. Helsinki-Turku-rautatie kulkee alueen halki, joten yhteydet pääkaupunkiin ja länteen ovat erinomaiset, myös Kehä III:a ja Turunväylää myöten.

Liikunnasta nauttivalle harrastusmahdollisuuksia on paljon niin sisä- kuin ulkotiloissa. Kaivomestarin rakennuksessa on esimerkiksi uimahalli, liikuntahalli ja kuntosali sekä aktiivinen työväenopisto. Espoon valtava keskuspuisto on lähellä kotiasi ja tarjoaa rauhoittavia
luontoelämyksiä sekä mm. leikki- ja koirapuistoja ja ulkoliikuntapaikkoja.

Korko on laskettu todellisella vuosikorolla 12kk Euribor + 0,9 % marginaalilla (tilanne 07.03.2022 yht. 0,9 %). Laina-aika on 25 vuotta, josta rakennusaika + 4 ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,89 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Huoneiston hoito- ja rahoitusvastike tarkentuu yhtiön valmistumisen yhteydessä. Yhtiö rakennetaan vuokratontille. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Yhtiö rakennetaan vuokratontille, jonka määräosiin on yhtiökohtainen lunastusoikeus (lunastusoikeus määritelty maanvuokrasopimuksessa/kiinteistökaupan esisopimuksessa).

Lisätiedot: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084, veli-matti.kopio@ihomes.fi

Sijainti:

Segersveninkatu 8 B

Postinumero:

02770

Kerros:

3/7

Pinta-ala:

35,5 m²

Kokonaispinta-ala:

35,5 m²

Pinta-alan peruste:

Yhtiöjärjestyksen mukainen

Asunnon kunto:

Uusi

Lisätietoja kunnosta:

Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata.

Listauksen tyyppi:

Kerrostalo

Rakennusvuosi:

2023

Huoneluku:

2

Vapautuminen:

30.10.2023

Lisätietoa vapautumisesta:

Rakentajan ilmoituksen mukaan yhtiö valmistuu 30.10.2023 mennessä.

Omistustyyppi:

Oma

Velaton hinta:

179 800 €

Myyntihinta:

53 116 €

Velkaosuus:

126 684,95 €

Neliöhinta:

5 064,79 €/m²

Yhtiövastike:

344,72 € / kk
(Hoitovastike 248,50 € / kk + Rahoitusvastike 96,22 € / kk)

Vesimaksu:

20 Kulutuksen mukaan

Lisätietoja maksusta:

Yleisen hinnan- ja koronnousun johdosta hoito-ja rahoitusvastikkeet tulevat nousemaan arvioiduista. Huoneiston hoito- ja rahoitusvastike tarkentuu yhtiön valmistumisen yhteydessä.

Keittiön kuvaus:

Kaksioissa ja kolmioissa on neljän levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi-pakastin. Keittiöiden, eteisten, makuu- ja olohuoneiden sekä huoneistossa sijaitsevien vaatehuoneiden lattiamateriaalina on tammilautaparketti.

Olohuoneen kuvaus:

Seinät maalattu, lattia parkettia. Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata.

Makuuhuoneen kuvaus:

Seinät maalattu, lattia parkettia. Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata.

Kylpyhuone:

Seinät kaakeloitu, lattia laattaa, suihku, suihkuseinä, wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaappi, valopeili, tilavaraus- ja liitännät pesutornille.

Näkymät:

Parveke ja ikkunat koillinen.

Parveke:

Lasitettu

Kaapeli-tv:

Kyllä

Taloyhtiön nimi:

Asunto Oy Espoon Kissankello

Kiinteistötunnus:

49-40-382-8

Kaavatilanne:

Asemakaava

Lisätiedot kaavoituksesta:

Espoon kaupunki

Tontin pinta-ala:

2086 m²

Tontin omistus:

Vuokra

Tontin vuokra-aika päättyy:

2081-12-20

Maanvuokraaja:

S-Pankki Tontti Erikoissijoitusrahasto

Rakennusmateriaali:

Betoni

Lämmitysjärjestelmä:

Kaukolämpö

Ilmanvaihto:

Koneellinen

Kattotyyppi:

Harjakatto

Katemateriaali:

Pelti

Hissi:

Kyllä

Taloyhtiön lisätiedot:

Yhtiö liitetään kaukolämpöverkkoon sekä kunnalliseen vesi- ja viemäriverkkoon.
Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus sekä kylmälle että lämpimälle vedelle.

Yhtiön ja naapuriyhtiön yhdessä vuokraamaa tonttia 49–40–382–8 koskien laaditaan hallinnanjakosopimus, jossa sovitaan mm. sauna- ja väestönsuojatilojen, pihan ja leikkialueiden järjestelyistä.

Tonttien 49–40–382–8, 49–40–382–7, 49–40–382–6 ja 49–40–382–5 kesken laaditaan yhteisjärjestelysopimus, jossa sovitaan mm. alueen kulkuyhteyksien, piha-alueiden ja jätehuollon sekä LVISA-tekniikan sijoittelusta ja yhteiskäytöstä.