• Raudikkokuja 1 B
  • Vantaa, Hakunila
  • 2h+kt

Raudikkokuja 1 B

Vantaa, Hakunila

2h+kt

164 800 € (4 847,06 €/m²)

34 m²

Tyyppi

Kerrostalo

Rakennusvuosi

2023

Seuraava julkinen esittely

-

Hoitovastike

200,60 € / kk

Tontti

Vuokra

Tätä kohdetta myy Nico Grandén, KiAT

iHomes Oy

0444401887

Asunto myydään vuokrattuna. Pyydä lisätietoja vuokrasopimuksesta välittäjältä.

Asunto Oy Vantaan Atlaksen tyylikkäät kodit nousevat aivan eloisan Hakunilan ytimeen.
Lähellä ovat kauppakeskus Jumbon ja Tikkurilan runsas myymälä- ja palvelutarjonta sekä alueen upeat harrastusmahdollisuudet.

Atlaksen moderneissa ja avarissa kodeissa tyylikäs ylellisyys yhdistyy toimiviin ja käytännöllisiin ratkaisuihin. Tässä kodissa on suuret ikkunat kahteen suuntaan sekä avarat ja valoisat sisätilat.
Materiaalit ja varusteet ovat modernit ja tyylikkäät ja vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta asunnossa ei ole pattereita, joten voit sisustaa kotisi vapaasti.
Tilava 9,5 m2 lasitettu parveke toimii asunnon luonnollisena jatkeena, joten siellä on helppo nauttia ulkoilmasta suuremmallakin porukalla.

Hakunila on yksi Vantaan kaupungin merkittävimmistä uudistus- ja
kehittämishankkeiden kohteista. Alueesta on muodostumassa loistavien liikenneyhteyksien ja palveluiden ansiosta yksi Vantaan vetovoimaisimmista keskuksista. Alueelle suunniteltu ratikka tulee uudistamaan alueen joukkoliikennettä merkittävästi tulevaisuudessa.

Lisätiedot: iHomes LKV
Nico Grandén, puh 044 440 1887 tai nico@ihomes.fi

Sijainti:

Raudikkokuja 1 B

Postinumero:

01200

Kerros:

3/9

Pinta-ala:

34 m²

Kokonaispinta-ala:

34 m²

Lisätietoja pinta-alasta:

Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.

Pinta-alan peruste:

Yhtiöjärjestyksen mukainen

Asunnon kunto:

Uusi

Listauksen tyyppi:

Kerrostalo

Rakennusvuosi:

2023

Käyttöönottovuosi:

2023

Huoneluku:

2

Vapautuminen:

30.6.2023

Omistustyyppi:

Oma

Velaton hinta:

164 800 €

Myyntihinta:

53 233 €

Velkaosuus:

111 567,17 €

Neliöhinta:

4 847,06 €/m²

Yhtiövastike:

288,87 € / kk
(Hoitovastike 200,60 € / kk + Rahoitusvastike 88,27 € / kk)

Vesimaksu:

Vesimaksuennakko 20 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Lisätietoja maksusta:

Korko on laskettu 12 kk Euriborkorolla + 0,90 % marginaalilla (tilanne 30.11.2021 yht. 0,90 %). Laina-aika on 25 vuotta, josta rakennusaika + neljä ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,66 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten arviolta noin kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy pankille maksettavaksi arviolta 30.6.2027. Yhtiö rakennetaan vuokratontille, johon on yhtiökohtainen lunastusoikeus maanvuokrasopimuksessa määritellysti. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Sauna:

Kyllä

Parveke:

Lasitettu

Parvekkeen suunta:

Luode

Kaapeli-tv:

Kyllä

Lisätietoja autopaikasta:

Mahdollisuus ostaa autopaikka

Taloyhtiön nimi:

Asunto Oy Vantaan Atlas

Kiinteistön­hoidosta vastaa:

Huoltoyhtiö

Taloyhtiöön/­kiinteistöön kuuluu:

Taloyhtiössä on huoneistokohtaiset lämpimät varastotilat talon pohja- ja ullakkokerroksessa, ja ne sijaitsevat osittain naapuriyhtiön As Oy Vantaan Venuksen tiloissa. Lastenvaunuvarasto ja ulkoiluvälinevarastot tullaan toteuttamaan talon pohjakerrokseen. Talovarasto sijaitsee talon ullakolla osittain naapuriyhtiö Asunto Oy Vantaan Venuksen tiloissa. Polkupyörävarasto sijaitsee talon vieressä erillisessä rakennuksessa. Varastotilat ovat yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan
Vestan (92-94-1-4), Asunto Oy Vantaan Neptunuksen (92-94-1-4), Asunto Oy Vantaan Venuksen (92-94-1-3) sekä Asunto Oy Vantaan Atlaksen (92-94-1-3) kesken.

Tekninen tila, lämmönjakokeskus sijaitsevat talon pohjakerroksessa Asunto Oy Vantaan Vestan tiloissa. Sähköpääkeskus ja siivouskomero sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa Asunto Oy Vantaan Venuksen tiloissa. IV-konehuone sijaitsee talon ullakolla. Ullakolla, Asunto Oy Vantaan Vestan tiloissa, sijaitseva saunaosasto on yhteiskäytössä Neptunuksen sekä Asunto Oy Vantaan Vestan, Asunto Oy Vantaan Venuksen sekä Asunto Oy Vantaan Atlaksen kanssa. Väestönsuoja sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa.

Kaavatilanne:

Asemakaava

Lisätiedot kaavoituksesta:

Tontilla on lainvoimainen asemakaava. Lisätietoja kaavoituksesta saa Vantaan kaupungilta puh. (09) 8392 2242.

Tontin omistus:

Vuokra

Tontin vuokra-aika päättyy:

2071-10-12

Maanvuokraaja:

Lähitapiola Tontit I Ky

Rakennusmateriaali:

Betoni ja tiiliverhoilu

Lämmitysjärjestelmä:

Kaukolämpö

Ilmanvaihto:

Rakennuksen ilmanvaihto toimii keskitetysti ja on varustettu lämmöntalteenotolla. Asunnoissa on keskitettyyn järjestelmään liitetty tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty rakennuksen poistoilmanvaihtoon.

Katemateriaali:

Kumibitumi

Lunastusoikeus yhtiöllä:

Ei

Lunastusoikeus osakkailla:

Ei

Energiatodistus:

Kyllä

Energialuokka:

B2018

Lisätietoja liikenneyhteyksistä:

Hakunilan sisäinen joukkoliikenne tulee siirtymään kokonaan uuteen aikakauteen suunnitteilla olevan Vantaan raitiotien myötä. Mikä upeinta, sen reitti kulkee aivan Atlaksen vierestä. Erinomaiset kulkuyhteydet helpottavat arkea: Kehä III:lle liityt parissa minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentokentälle
ajat reilussa vartissa. Lähiliikenteen bussilla kuljet Helsingin keskustaan 40 minuutissa ja omalla autolla vain puolessa tunnissa.

Paikallistiedot:

Hakunilassa asut monipuolisten palveluiden äärellä. Alueella on useita päiväkoteja, peruskouluja
ja lukio. Kaupalliset palvelut keskittyvät keskustan nostalgiselle ostarille, josta löydät
päivittäistavarakaupat, ravintoloita ja apteekin. Lahdenväylän toisella puolella sijaitsee Porttipuiston ostoskeskus, jossa on useita erikoisliikkeitä. Alle 2 kilometrin säteellä Atlaksesta löytyvät myös Vantaan Ikea sekä Helsinki Outlet. Kauppakeskus Jumboon ajat vain kymmenessä minuutissa.

Taloyhtiön autopaikat:

Korttelin 94001 LPA-tontille 7 on osoitettu yhtiölle 11 autopaikkaa. Autopaikat myydään erillisinä autopaikkaosakkeina. Tontilla sijaitsee myös naapuriyhtiöiden Asunto Oy Vantaan Vestan, Asunto Oy Vantaan Neptunuksen, Asunto Oy Vantaan Venuksen sekä muiden alueen tonttien käytössä
olevia autopaikkoja.

Taloyhtiöllä sauna:

Kyllä

Hissi:

Kyllä

Asuntojen määrä:

36