• Paturintie 3 A
  • Helsinki, Oulunkylä
  • 1h+kt

Paturintie 3 A

Helsinki, Oulunkylä

1h+kt

229 900 € (8 210,71 € / m²)

28 m²

Tyyppi

Kerrostalo

Rakennusvuosi

-

Seuraava julkinen esittely

-

Yhtiövastike

258,44 € / kk

Tontti

Oma

Tätä asuntoa myy Veli-Matti Kopio.

iHomes Oy

Sijainti
Esittely

OMAKSI ASUNNOKSI TAI SIJOITUKSEEN KOMPAKTI YKSIÖ KESKEISELLE PAIKALLE, OMALLE TONTILLE HELSINGIN OULUNKYLÄÄN SYKSYLLÄ 2022 VALMISTUVASTA YHTIÖSTÄ.

Helsingin Oulunkylään rakentuu ihastuttavia ja moderneja koteja, joissa on toimivat pohjaratkaisut ja sijainti kohdallaan. Oulunkylän palvelut lähellä, kauppa, apteekki ja ravintolat alle puolen kilometrin päässä. Ogelin liikekeskuksessa kattavat palvelut jokaiselle. Helsingin Nestori on pieni taloyhtiö, jossa tunnelma rauhallinen ja kotoisa. Yhtiö valmistuu rakentajan ilmoituksen mukaan aikaisintaan 29.07.2022 ja viimeistään 29.09.2022

Lyhennysvapaan aikana rahoitusvastike pelkkä korko (arviolta 1,5 ensimmäistä vuotta) 0,43 €/osake/kk. Rahoitusvastikkeen määrä nousee viimeistään, kun yhtiö alkaa kerätä rahaa lyhennyksiä varten (arviolta viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäistä lyhennyserää). Lyhennysten alettua rahoitusvastikearvio on 2,25 €/osake/kk. Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta, josta kaksi ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Yhtiölainan korko koostuu marginaalista ja viitekorosta. Rahoitusvastikearviot on laskettu käyttäen arvioitua korkoa 1,0 %. Hoito- ja rahoitusvastikkeet on arvioitu RS-taloussuunnitelman laatimishetkellä (05/2021).

Lisätiedot: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084 tai veli-matti.kopio@ihomes.fi

Perustiedot

Sijainti

Paturintie 3 A

Postinumero

00640

Kerros

3/4

Pinta-ala:

28 m²

Kokonaispinta-ala:

28,00 m²

Asunnon kunto:

Uusi

Listauksen tyyppi:

Kerrostalo

Huoneluku:

1

Vapautuminen:

Päivämäärä

Lisätietoa vapautumisesta:

Rakentajan ilmoituksen mukaan yhtiö valmistuu aikaisintaan 29.07.2022 ja viimeistään 29.09.2022 mennessä, kun yhtiö valmistuu.

Omistustyyppi:

Oma

Hinta ja kulut

Velaton hinta:

229 900 €

Myyntihinta:

75 900 €

Velkaosuus:

154 000 €

Neliöhinta:

8 210,71 € / m²

Yhtiövastike:

258,44 € / kk
(Hoitovastike 126 € / kk + Rahoitusvastike 132,44 € / kk)

Vesimaksu:

21,00 Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan

Tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:

Asuntojen keittotiloissa on tasoon upotettava induktiokeittotaso, kalusteuuni, liesikupu, kalustepeitteinen astianpesukone, 1h+kt asunnoissa on uuni-mikroaaltouuni-yhdistelmä. Keittotilan työtasot ovat laminaattia ja altaiden materiaalina on ruostumaton teräs tai komposiitti materiaaliesitteen mukaisesti. 1-2h+kt asunnoissa on jääkaappipakastin.

Olohuoneen kuvaus:

Keittotiloissa, olohuoneissa, makuuhuoneissa ja eteisissä on lautaparketti tai kivikomposiitti vinyyli materiaaliesitteen mukaisesti. Huom. lattiapäällystettä ei asenneta kiintokalusteiden alle. Lattiapäällysteeseen tehdään tarvittaessa valmistajan ohjeen mukaisesti liikuntasaumoja, joihin asennetaan lattialistat. Asunnoissa on tehdasvalmisteiset saranaovelliset kalusteet kalustesuunnitelmien mukaisesti. Kalusterungot ovat valkoista kalustelevyä.

Eteisessä, pesuhuoneessa ja wc-tilojen alakatoissa on upotetut LED-valaisimet sähkösuunnitelmien mukaisesti. Keittotilan välitilan valaistus toteutetaan LED-listavalaisimella. Pesuhuoneissa ja wc-tiloissa on varusteena pyyhekoukut ja wc-paperitelineet suunnitelmien mukaisesti. Pesuhuoneissa on kokolasiset kääntyvät suihkuseinät pohjapiirustusten mukaisesti. Saunojen valaistus toteutetaan sähkösuunnitelmien mukaisesti. Ikkunoiden eteen asennetaan valkoiset 2-uraiset verhokiskot.

Kylpyhuone:

Pesuhuoneissa on tilavaraus ja liitännät pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Asunnoissa on suunnitelmien mukaisesti joko yhdistetty pyykki-siivouskaappi, joka sijaitsee eteisessä, tai erillinen pyykkikaappi pesuhuoneessa. Pesuhuoneisiin ja wc-tiloihin asennetaan peilikaappi ja sen alapuolelle valkoinen allaskaluste. Pesuhuoneissa, saunoissa ja wc-tiloissa on laatoitetut lattiat.

Lisätiedot

Parveke:

Ranskalainen

Parvekkeen suunta:

Kaakko

Kaapeli-tv:

Kyllä

Kiinteistö ja taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:

Asunto Oy Helsingin Nestor

Taloyhtiöön/kiinteistöön kuuluu:

Leikki-, liikenne ja viheralueet asemapiirustuksen ja pihasuunnitelman mukaisesti. Jokaiseen huoneistoon kuuluu kellarikerroksessa sijaitseva irtaimistovarasto. Väestönsuoja, pesula-ja kuivaushuone sijaitsee kellarikerroksessa, talosauna 4 - kerroksessa. Ulkoiluvälinevarasto ja jätehuone
1 - kerroksessa.

Kaavatilanne:

Asemakaava

Lisätiedot kaavoituksesta:

Helsingin kaupunki

Tontin pinta-ala:

2057 m²

Tontin omistus:

Oma

Tontin tiedot:

Yhtiö omalla tontilla.

Rakennusmateriaali:

Betoni

Lämmitysjärjestelmä:

Kaukolämpö

Ilmanvaihto:

Koneellinen

Kattotyyppi:

Tasakatto/bitumikermi

Energialuokka:

B2018

Taloyhtiön autopaikat:

Autopaikat 14 kpl yhtiössä myydään osakkeina, lukuun ottamatta liikuntaesteistä paikkaa

Taloyhtiöllä sauna:

Kyllä

Hissi:

Kyllä

Asuntojen määrä:

30

Taloyhtiön tuotot:

0 €