• Nihtisillankuja 2 C
  • Espoo, Kilo
  • 2h+kt+s+lasitettu parveke

Nihtisillankuja 2 C

Espoo, Kilo

2h+kt+s+lasitettu parveke

181 900 € (5 197,14 € / m²)

35 m²

Tyyppi

Kerrostalo

Rakennusvuosi

-

Seuraava julkinen esittely

-

Yhtiövastike

324,72 € / kk
(Hoitovastike 241,50 € / kk + Rahoitusvastike 83,22 € / kk)

Tontti

Vuokra

Tätä uudisrakennusta myy Veli-Matti Kopio

iHomes Oy

050 315 3084

KOMPAKTI SAUNALLINEN KAKSIO, TILAVA 14,5 m2 LASITETTU PARVEKE!

PUOLEN VUODEN HOITOVASTIKE KAUPANPÄÄLLE KUN KAUPAT TEHDÄÄN MAALISKUUN 2023 LOPPUUN MENNESSÄ!

Asunto Oy Espoon Välskäri ihastuttaa jo ensinäkemällä asuntojen ainutlaatuisella avaruudella. Tavanomaista korkeammat katot ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat luovat koteihin valoisuutta, joka antaa niille aivan omanlaisen tunnelman. Osassa asuntoja tunnelman viimeistelee loft-henkinen parvi sekä upea lasiseinäinen sauna. Espoon Välskäri rakennetaan uudelle Kilon Nihtisillan alueelle itäiseen Espooseen, vain muutaman kilometrin päähän Helsingin rajalta. Nihtisillasta on loistavat kulkuyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin ja runsaat palvelut lähellä. Välskärissä elät sujuvaa arkea ja mukavaa vapaa-aikaa valoisassa kodissa.

Integroidut kodinkoneet, musta komposiittiallas, led-valot keittiössä, pyydän välittäjältä sisustusvalinnat liite!

Kilon Nihtisillasta on erinomaiset yhteydet Turunväylälle ja Kehä II:lle. Omalla autolla Helsingin keskustaan ei ole pitkä matka ja Espoon puolella suuri kauppakeskus Sello kaikkine palveluineen on lähellä. Molemmilta läheisiltä juna-asemilta pääsee pääkaupunkiin vartissa ja lähellä ovat palvelut päiväkodeista.

Myös luonto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat ympärilläsi. Naapurustossa on
puistoja sekä uimahalli ja kuntosaleja. Kerassa kävelymatkan päässä on monipuoliset urheiluhallit.

Korko on laskettu todellisella vuosikorolla 12kk Euribor + 0,8 % marginaalilla (tilanne 8.12.2021 yht. 0,8 %). Laina-aika on 25 vuotta, josta rakennusaika + 3 ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 1,08 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Yhtiö rakennetaan vuokratontille. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Yhtiö rakennetaan vuokratontille.

Lisätiedot ja esittelyt: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084, s-posti: veli-matti.kopio@ihomes.fi

Sijainti:

Nihtisillankuja 2 C

Postinumero:

02630

Kerros:

2/6

Pinta-ala:

35 m²

Kokonaispinta-ala:

35,00 m²

Pinta-alan peruste:

Yhtiöjärjestyksen mukainen

Asunnon kunto:

Uusi

Listauksen tyyppi:

Kerrostalo

Huoneluku:

2

Vapautuminen:

31.5.2023

Lisätietoa vapautumisesta:

Yhtiö valmistuu rakentajan ilmoituksen mukaan 31.05.2023 mennessä.

Omistustyyppi:

Oma

Velaton hinta:

181 900 €

Myyntihinta:

57 618 €

Velkaosuus:

124 282,15 €

Neliöhinta:

5 197,14 € / m²

Yhtiövastike:

324,72 € / kk
(Hoitovastike 241,50 € / kk + Rahoitusvastike 83,22 € / kk)

Vesimaksu:

Vesimaksuennakko 20,00 Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan

Lisätietoja maksusta:

Korko on laskettu todellisella vuosikorolla 12kk Euribor + 0,8 % marginaalilla (tilanne 8.12.2021 yht. 0,8 %). Laina-aika on 25 vuotta, josta rakennusaika + 3 ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 1,08 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Yhtiö rakennetaan vuokratontille. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Yhtiö rakennetaan vuokratontille, jonka määräosiin on yhtiökohtainen lunastusoikeus (lunastusoikeus määritelty maanvuokrasopimuksessa/kiinteistökaupan
esisopimuksessa).

Keittiön kuvaus:

Kaksioissa ja kolmioissa on neljän levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi-pakastin. Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia eikä
kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata.

Olohuoneen kuvaus:

Lattia parkettia, seinät maalattu.

Makuuhuoneen kuvaus:

Seinät maalattu, lattia parkettia, kaapistot.

Kylpyhuone:

Seinät laatoitettu, lattia laattaa, suihku, suihkuseinä, allaskaappi, käsienpesuallas, valopeili, wc-istuin, käsisuihku. Tilavaraus ja liitännät pesutornille.

Sauna:

Kyllä

Saunan kiuastyyppi:

Sähkökiuas

Saunan kuvaus:

Seinät paneloitu, lattia laatoitettu.

Näkymät:

Parveke ja ikkunat Itä-koillinen.

Parveke:

Sisäänvedetty

Parvekkeen suunta:

Koillinen

Muut tilat:

Asunnoilla on lämmin varastotila yhtiön asuinrakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa ja naapuriyhtiöiden kanssa
yhteiskäytössä olevassa erillisessä piharakennuksessa. Lastenvaunuvarasto sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa. Yhtiön pesula- ja kuivatustilat sijaitsevat ensimmäisessä
kerroksessa. Myös taloyhtiön siivouskomero ja tekniset tilat sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa. Yhtiön ja naapuriyhtiön Espoon Voudin kanssa yhteiskäytössä olevat talosaunat
ja kerhotilat sijaitsevat yhtiön ylimmässä kerroksessa. Tontin oleskelupiha ja pihalle sijoittuva ulkovälinevarasto on yhteiskäytössä Voudin ja tontin 49-54-18-8 taloyhtiöiden kanssa.
Väestönsuoja sijaitsee yhtiön ensimmäisessä kerroksessa. Muulloin kuin kriisiaikana, väestönsuoja toimii yhtiön omana irtaimistovarastona.

Kaapeli-tv:

Kyllä

Lisätietoja autopaikasta:

Autopaikat myydään yhtiössä erillisinä osakkeina.

Taloyhtiön nimi:

Asunto Oy Espoon Välskäri

Taloyhtiöön/­kiinteistöön kuuluu:

Yhtiön pesula- ja kuivatustilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Myös taloyhtiön siivouskomero ja tekniset tilat sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa. Yhtiön ja naapuriyhtiön Espoon Voudin kanssa yhteiskäytössä olevat talosaunat ja kerhotilat sijaitsevat yhtiön ylimmässä kerroksessa. Tontin oleskelupiha ja pihalle sijoittuva ulkovälinevarasto on yhteiskäytössä Voudin ja tontin 49-54-18-8 taloyhtiöiden kanssa. Väestönsuoja sijaitsee yhtiön ensimmäisessä kerroksessa. Muulloin kuin kriisiaikana, väestönsuoja toimii yhtiön omana irtaimistovarastona.

Kaavatilanne:

Asemakaava

Lisätiedot kaavoituksesta:

Espoon kaupunki

Tontin omistus:

Vuokra

Tontin tiedot:

Yhtiö S-Pankki Tontti Erikoisrahasto, vuokra-aika 18.02.2021-31.12.2121, (100 vuotta). Tontin vuokra on 129.792,00 euroa vuodessa. Vuokra laskutetaan As Oy Espoon Välskäriltä ja As Oy Espoon Voudilta osuuksin 1950/2050.

Maanvuokraaja:

S-Pankki Tontti Erikoissijoitusrahasto

Maan vuosivuokra:

129 792 €

Lämmitysjärjestelmä:

Kaukolämpö

Ilmanvaihto:

Koneellinen

Kattotyyppi:

Harjakatto

Katemateriaali:

Bitumikermi

Energiatodistus:

Kyllä

Energialuokka:

B2018

Lisätietoja liikenneyhteyksistä:

Hyvät

Palvelut:

Hyvät

Koulut:

Lähellä

Päiväkodit:

Lähellä

Taloyhtiön autopaikat:

Yhtiölle järjestetään yhteensä 28 autopaikkaa, joista 9 tulee yhtiön viereiselle tontille 49-54-18-9 rakentuvaan pysäköintilaitokseen. Autopaikat myydään osakkeina.

Taloyhtiöllä sauna:

Kyllä

Hissi:

Kyllä

Asuntojen määrä:

55

Taloyhtiön tuotot:

0 €

Taloyhtiön lisätiedot:

Yhtiö liitetään kaukolämpöverkkoon sekä kunnalliseen vesi-ja viemäriverkkoon. Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus sekä kylmälle että lämpimälle vedelle. Talossa on keskitetty, lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty asunnon poistoilmanvaihtoon.

Yhtiön ja naapuriyhtiön yhdessä vuokraamaa tonttia 49-54-18-7 koskien laaditaan hallinnanjakosopimus, jossa sovitaan mm. sauna- ja väestönsuojatilojen, pihan ja leikkialueiden
järjestelyistä. Tonttien 49-54-18-7, 49-54-18-8 ja 49-54-18-9 kesken laaditaan yhteisjärjestelysopimus, jossa sovitaan mm. alueen kulkuyhteyksien, piha- ja pysäköintialueiden, jätehuollon sekä LVISA-tekniikan sijoittelusta ja yhteiskäytöstä.