• Keimolantie 12 A
  • Vantaa, Kivistö
  • 1h+kt+parvi+parveke

Keimolantie 12 A

Vantaa, Kivistö

1h+kt+parvi+parveke

169 900 € (7 902,33 €/m²)

21,5 m²

Tyyppi

Kerrostalo

Rakennusvuosi

2022

Seuraava julkinen esittely

-

Hoitovastike

149,42 € / kk

Tontti

Vuokra

Tätä kohdetta myy Veli-Matti Kopio, Uudistuotanto ja arvokohteet

iHomes Oy

050 315 3084

VALMIIKSI VUORATTU HUONEISTO SIJOITTAJALLE, UPEA YKSIÖ 9m2 PARVELLA JA TILAVALLA 8 m2 PARVEKKEELLA!

Huoneisto on vuokrattu toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella 1.12.2022 alkaen 725,00 euroa/kk + vesiennakko 20,00 euroa/hlö/kk, kulutuksen mukaan huoneistokohtainen mittaus. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamisajankohta on lokakuussa 2023. Vuokralainen voi irtisanoutua aikaisemminkin maksamalla 1 kk:n vuokran suuruisen irtisanomiskorvauksen vuokranantajalle. Vuokravakuus yhden kuukauden vuokran suuruinen 725,00 euroa.

Upea parvella ja parvekkeella varustettu yksiö hyvien yhteyksien varrella. Asunto Oy Vantaan Hymni on rakennettu aivan Kivistön ytimeen, alle 100 metrin päähän Kivistön juna-asemasta. Hymnin avarat ja valoisat kerrostalokodit mukautuvat monenlaiseen tarpeeseen ja mahdollistavat niin sujuvan arjen kuin antoisan vapaa-ajan. Kivistö on kasvava ja kehittyvä asuinalue junaradan ja Hämeenlinnan väylän varrella.

Läheltä löydät kaiken tarvittavan aina alakerran päivittäistavarakaupasta naapuruston ravintoloihin ja idyllisistä kivijalkaliikkeistä kattaviin julkisiin palveluihin. Naapuriin on rakentumassa myös
täysin uusi kauppa- ja palvelukeskus. Monipuolisen palvelukattauksen lisäksi löydät myös ihastuttavan vehreät puistoalueet aivan nurkan takaa.

Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta rakennusaika + kaksi ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Pääomavastikearvio 0,20 euroa/ osake/kk, lyhennysarvio 0,88 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten arviolta noin kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy pankille maksettavaksi arviolta 30.5.2025. Yhtiö rakennettu vuokratontille, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Liätiedot: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084, s-posti: veli-matti.kopio@ihomes.fi

Sijainti:

Keimolantie 12 A

Postinumero:

01700

Kerros:

7/7

Pinta-ala:

21,5 m²

Muu ala:

9 m²

Kokonaispinta-ala:

30,5 m²

Lisätietoja pinta-alasta:

Huoneiston pinta-ala 21,5m2, lisäksi parvi 9m2 ja parveke 8,5m2.

Pinta-alan peruste:

Yhtiöjärjestyksen mukainen

Asunnon kunto:

Erinomainen

Listauksen tyyppi:

Kerrostalo

Rakennusvuosi:

2022

Huoneluku:

1

Lisätietoa vapautumisesta:

Yhtiö valmistuu ja muuttopäivä on rakentajan arvion mukaan 29.11.2022. Huoneisto on vuokrattu 1.12.2022 alkaen ja myydään vuokrattuna.

Omistustyyppi:

Oma

Velaton hinta:

169 900 €

Myyntihinta:

51 011 €

Velkaosuus:

118 889,80 €

Neliöhinta:

7 902,33 €/m²

Yhtiövastike:

455,70 € / kk
(Hoitovastike 149,42 € / kk + Rahoitusvastike 306,28 € / kk)

Vesimaksu:

Vesimaksuennakko 20 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Keittiön kuvaus:

Asunnoissa 1h+kt on kahden levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi. Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia, eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata. Katso liitteenä tullut sisustusvalinnat liite.

Olohuoneen kuvaus:

Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia, eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata.

Makuuhuoneen kuvaus:

Seinät maalattu, lattia parketti

Kylpyhuone:

Seinät kaakeloitu, lattia laatta, wc-istuin, suihku, suihkuseinä, käsienpesuallas, allaskaappi, valopeili. Tilavaraus ja liitännät pesutornille.

Säilytystilojen kuvaus:

Asuinhuoneistojen lämpimät irtaimistovarastot sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Aarian ja Asunto Oy Vantaan Hymnin ullakolla sekä ensimmäisen kerroksen katutasossa. Lastenvaunuvarasto sijaitsee ensimmäisen kerroksen katutasossa. Ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Aarian ja Asunto Oy Vantaan Hymnin pihatasossa sekä Asunto Oy Vantaan Hymnin katutasossa ja ne ovat yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Siivouskomero sijaitsee ylimmäisessä kerroksessa ullakolla Asunto Oy Vantaan Aarian tiloissa. Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa yhteiskäytössä oleva talovarasto sijaitsee katutasossa.

Näkymät:

Ikkunat ja parveke, länsi-lounas

Parveke:

On parveke

Parvekkeen suunta:

Lounas

Muut tilat:

Saunaosasto sijaitsee ullakolla Asunto Oy Vantaan Aarian tiloissa ja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Naapuriyhtiöiden kanssa kriisiaikana yhteiskäytössä olevat väestönsuojat sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Cupidon sekä Asunto Oy Vantaan Victorian ensimmäisen kerroksen katutasossa tontilla 3. Asunto Oy Vantaan Cupidon katutasossa sijaitseva väestönsuoja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Cupidon, Asunto Oy Vantaan Minervan ja Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa ja Asunto Oy Vantaan Victorian katutasossa sijaitseva väestönsuoja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Auroran, Asunto Oy Vantaan Victorian ja Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Lämmönjakohuone sijaitsee katutasossa ja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Sähköpääkeskus sijaitsee katutasossa. IV-konehuone sijaitsee ullakolla.

Kaapeli-tv:

Kyllä

Lisätietoja autopaikasta:

Autopaikat yhtiössä myyty Kiinteistö Oy Vantaan Spinelliparkin erillisinä B-osakkeina.

Taloyhtiön nimi:

Asunto Oy Vantaan Hymni

Isännöitsijän nimi:

Markku Piiponniemi

Isännöitsijän­toimisto:

Kiinteistö-Tahkola Oy

Isännöitsijän puhelin:

020 74 81 098

Isännöitsijän sähköposti:

markku.piiponniemi@kiinteistotahkola.fi

Kiinteistön­hoidosta vastaa:

Huoltoyhtiö

Kaavatilanne:

Asemakaava

Lisätiedot kaavoituksesta:

Vantaan kaupunki

Tontin pinta-ala:

1302 m²

Tontin omistus:

Vuokra

Tontin vuokra-aika päättyy:

2067-12-19

Tontin tiedot:

Yhtiö rakentuu Suomen Osatontti Ky:n 1302 m2 vuokratontille.

Maanvuokraaja:

Yhtiö Suomen Osatontti Ky

Rakennusmateriaali:

Betoni

Lämmitysjärjestelmä:

Kaukolämpö

Ilmanvaihto:

Koneellinen

Kattotyyppi:

Pulpettikatto

Katemateriaali:

Bitumikermi

Energiatodistus:

Kyllä

Energialuokka:

B2018

Liikenneyhteydet:

Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla

Lisätietoja liikenneyhteyksistä:

Hyvät

Palvelut:

Alueella

Koulut:

Alueella

Päiväkodit:

Alueella

Taloyhtiön autopaikat:

Korttelin 23183 LPA-tontilla 2 sijaitsevaan autohalliin on ositettu yhtiölle autopaikkoja, jotka myyty erillisinä Kiinteistö Oy Vantaan Spinelliparkin B-osakkeina.

Taloyhtiöllä sauna:

Kyllä

Hissi:

Kyllä

Liiketilojen määrä:

1

Asuntojen määrä:

46

Taloyhtiön lisätiedot:

Yhtiö liitetään sähkölaitoksen jakeluverkkoon (Vantaan Energia). Yhtiö varustetaan yleiskaapelointiverkolla ja liitetään yleiseen televerkkoon operaattorin kiinteistökuidulla (sisältää kaapeli-tv:n). Huoneistot varustetaan sähköverkkoon liitettävillä patterivarmisteisilla palovaroittimilla.