• Keimolantie 12 A
  • Vantaa, Kivistö
  • 2h+kt+s+lasitettu parveke

Keimolantie 12 A

Vantaa, Kivistö

2h+kt+s+lasitettu parveke

169 900 € (5 148,48 € / m²)

33,5 m²

Tyyppi

Kerrostalo

Rakennusvuosi

2022

Seuraava julkinen esittely

-

Yhtiövastike

521,15 € / kk
( Hoitovastike 232,85 € / kk + Rahoitusvastike 288,30 € / kk )

Tontti

Vuokra

Tätä asuntoa myy Veli-Matti Kopio

iHomes Oy

SIJOITTAJALLE, OMAKSI ASUNNOKSI TAI TUKIKOHDAKSI KOMPAKTI SAUNALLINEN KAKSIO, 15m2 LASITETTU PARVEKE!

SYYSTARJOUS, PUOLEN VUODEN HOITOVASTIKE KAUPANPÄÄLLE KUN KAUPAT TEHDÄÄN 28.11.2022 MENNESSÄ!

Asunto Oy Vantaan Hymni rakentuu aivan Kivistön ytimeen, alle 100 metrin päähän Kivistön juna-asemasta. Hymnin avarat ja valoisat kerrostalokodit mukautuvat monenlaiseen tarpeeseen ja mahdollistavat niin sujuvan arjen kuin antoisan vapaa-ajan. Kivistö on kasvava ja kehittyvä asuinalue junaradan ja Hämeenlinnan väylän varrella. Yhtiö valmistuu rakentajan ilmoituksen mukaan 29.11.2022 mennessä.

Läheltä löydät kaiken tarvittavan aina alakerran päivittäistavarakaupasta naapuruston ravintoloihin ja idyllisistä kivijalkaliikkeistä kattaviin julkisiin palveluihin. Naapuriin on rakentumassa myös
täysin uusi kauppa- ja palvelukeskus. Monipuolisen palvelukattauksen lisäksi löydät myös ihastuttavan vehreät puistoalueet aivan nurkan takaa.

Korko on laskettu 12 kk Euriborkorolla + 0,95 % marginaalilla (tilanne 25.2.2021 yht. 0,95 %). Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta rakennusaika + kaksi ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Pääomavastikearvio 0,20 euroa/ osake/kk, lyhennysarvio 0,88 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten arviolta noin kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy pankille maksettavaksi arviolta 30.5.2025. Yhtiö rakennetaan vuokratontille. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Liätiedot: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084, s-posti: veli-matti.kopio@ihomes.fi

Sijainti:

Keimolantie 12 A

Postinumero:

01700

Kerros:

1/7

Pinta-ala:

33,5 m²

Kokonaispinta-ala:

33,5 m²

Pinta-alan peruste:

Yhtiöjärjestyksen mukainen

Asunnon kunto:

Uusi

Listauksen tyyppi:

Kerrostalo

Rakennusvuosi:

2022

Huoneluku:

2

Vapautuminen:

Päivämäärä

Lisätietoa vapautumisesta:

Yhtiö valmistuu rakentajan arvion mukaan 29.11.2022 mennessä.

Omistustyyppi:

Oma

Velaton hinta:

169 900 €

Myyntihinta:

57 990 €

Velkaosuus:

111 910,16 €

Neliöhinta:

5 148,48 € / m²

Yhtiövastike:

521,15 € / kk
( Hoitovastike 232,85 € / kk + Rahoitusvastike 288,30 € / kk )

Vesimaksu:

Vesimaksuennakko 20,00 Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan

Keittiön kuvaus:

Integroitu jääkaappi ja astianpesukone, musta komposiittiallas valutustasolla. Asunnoissa 2h+kt ja 3h+kt on neljän levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappipakastin. Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia, eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata. Pyydä huoneistoon tehdyt sisustusvalinnat liite välittäjältä.

Olohuoneen kuvaus:

Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia, eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata.

Makuuhuoneen kuvaus:

Seinät maalattu, lattia parketti

Kylpyhuone:

Seinät kaakeloitu, lattia laatta, wc-istuin, suihku, suihkuseinä, käsienpesuallas, allaskaappi, valopeili. Tilavaraus ja liitännät pesutornille.

Säilytystilojen kuvaus:

Asuinhuoneistojen lämpimät irtaimistovarastot sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Aarian ja Asunto Oy Vantaan Hymnin ullakolla sekä ensimmäisen kerroksen katutasossa. Lastenvaunuvarasto sijaitsee ensimmäisen kerroksen katutasossa. Ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Aarian ja Asunto Oy Vantaan Hymnin pihatasossa sekä Asunto Oy Vantaan Hymnin katutasossa ja ne ovat yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Siivouskomero sijaitsee ylimmäisessä kerroksessa ullakolla Asunto Oy Vantaan Aarian tiloissa. Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa yhteiskäytössä oleva talovarasto sijaitsee katutasossa.

Sauna:

Kyllä

Saunan kiuastyyppi:

Sähkökiuas

Näkymät:

Ikkunat ja parveke länsi-lounas vehreälle sisäpihan puolelle.

Parveke:

On parveke

Parvekkeen suunta:

Lounas

Muut tilat:

Saunaosasto sijaitsee ullakolla Asunto Oy Vantaan Aarian tiloissa ja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Naapuriyhtiöiden kanssa kriisiaikana yhteiskäytössä olevat väestönsuojat sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Cupidon sekä Asunto Oy Vantaan Victorian ensimmäisen kerroksen katutasossa tontilla 3. Asunto Oy Vantaan Cupidon katutasossa sijaitseva väestönsuoja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Cupidon, Asunto Oy Vantaan Minervan ja Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa ja Asunto Oy Vantaan Victorian katutasossa sijaitseva väestönsuoja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Auroran, Asunto Oy Vantaan Victorian ja Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Lämmönjakohuone sijaitsee katutasossa ja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Sähköpääkeskus sijaitsee katutasossa. IV-konehuone sijaitsee ullakolla.

Kaapeli-tv:

Kyllä

Lisätietoja autopaikasta:

Autopaikat yhtiössä myydään Kiinteistö Oy Vantaan Spinelliparkin erillisinä B-osakkeina.

Taloyhtiön nimi:

Asunto Oy Vantaan Hymni

Kiinteistön­hoidosta vastaa:

Huoltoyhtiö

Kaavatilanne:

Asemakaava

Lisätiedot kaavoituksesta:

Vantaan kaupunki

Tontin omistus:

Vuokra

Tontin vuokra-aika päättyy:

2067-12-19

Tontin tiedot:

Yhtiö rakentuu Suomen Osatontti Ky:n 1302 m2 vuokratontille.

Maanvuokraaja:

Yhtiö Suomen Osatontti Ky

Rakennusmateriaali:

Betoni

Lämmitysjärjestelmä:

Kaukolämpö

Ilmanvaihto:

Koneellinen

Kattotyyppi:

Pulpettikatto

Katemateriaali:

Bitumikermi

Energiatodistus:

Kyllä

Energialuokka:

B2018

Palvelut:

Hyvät

Koulut:

Alueella

Päiväkodit:

Alueella

Taloyhtiön autopaikat:

Korttelin 23183 LPA-tontilla 2 sijaitsevaan autohalliin on ositettu yhtiölle autopaikkoja, jotka myydään erillisinä Kiinteistö Oy Vantaan Spinelliparkin B-osakkeina.

Taloyhtiöllä sauna:

Kyllä

Hissi:

Kyllä

Liiketilojen määrä:

1

Asuntojen määrä:

46

Taloyhtiön tuotot:

0 €

Taloyhtiön lisätiedot:

Yhtiö liitetään sähkölaitoksen jakeluverkkoon (Vantaan Energia). Yhtiö varustetaan yleiskaapelointiverkolla ja liitetään yleiseen televerkkoon operaattorin kiinteistökuidulla (sisältää kaapeli-tv:n). Huoneistot varustetaan sähköverkkoon liitettävillä patterivarmisteisilla palovaroittimilla.