• Keimolantie 12 B
  • Vantaa, Kivistö
  • 1h+kt+parveke

Keimolantie 12 B

Vantaa, Kivistö

1h+kt+parveke

139 990 € (6 666,19 € / m²)

21 m²

Tyyppi

Kerrostalo

Rakennusvuosi

2022

Seuraava julkinen esittely

-

Yhtiövastike

204,88 € / kk

Tontti

Vuokra

Putket remontoitu

-

Tätä asuntoa myy Veli-Matti Kopio.

iHomes Oy

Sijainti
Esittely

OMAKSI ENSIASUNNUKSI, SIJOITTAJALLE TAI TUKIKOHDAKSI KOMPAKTI YKSIÖ TILAVALLA HUONEISTON LEVYISELLÄ 8,5m2 PARVEKKEELLA!
Asunto Oy Vantaan Aaria rakentuu aivan Kivistön ytimeen, vain 100 metrin päähän Kivistön juna-asemasta. Aarian avarat ja valoisat kerrostalokodit mukautuvat monenlaiseen tarpeeseen ja mahdollistavat niin sujuvan arjen kuin antoisan vapaa-ajan. Kivistö on kasvava ja kehittyvä asuinalue junaradan ja Hämeenlinnan väylän varrella. Yhtiö valmistuu rakentajan arvion mukaan 30.10.2022 mennessä.

Läheltä löydät kaiken tarvittavan aina alakerran päivittäistavarakaupasta naapuruston ravintoloihin ja idyllisistä kivijalkaliikkeistä kattaviin julkisiin palveluihin. Naapuriin on rakentumassa myös täysin uusi kauppa- ja palvelukeskus. Monipuolisen palvelukattauksen lisäksi löydät kuitenkin myös ihastuttavan vehreät puistoalueet aivan nurkan takaa.

Korko on laskettu 12 kk Euriborkorolla + 0,95 % marginaalilla (tilanne 25.2.2021 yht. 0,95 %). Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta rakennusaika + kaksi ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Pääomavastikearvio 0,19 euroa/m2/kk sisältää vain korkokulut. Lyhennysarvio 0,93 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten arviolta noin kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy pankille maksettavaksi arviolta 30.4.2025. Yhtiö rakennetaan vuokratontille. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Lisätiedot: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084, s-posti:

Perustiedot

Sijainti

Keimolantie 12 B

Postinumero

01700

Kerros

2/7

Pinta-ala:

21 m²

Kokonaispinta-ala:

21 m²

Pinta-alan peruste:

Pinta-ala on määritelty yhtiöjärjestyksen mukaan

Asunnon kunto:

Uusi

Listauksen tyyppi:

Kerrostalo

Rakennusvuosi:

2022

Huoneluku:

1

Vapautuminen:

30.10.2022

Lisätietoa vapautumisesta:

Yhtiö valmistuu rakentajan ilmoituksen mukaan 30.10.2022 mennessä.

Omistustyyppi:

Asunto

Hinta ja kulut

Velaton hinta:

139 990 €

Myyntihinta:

52 474,7 €

Velka:

87 515,3 €

Neliöhinta:

6 666,19 € / m²

Yhtiövastike:

204,88 € / kk
(Hoitovastike 132,3 € / kk + Rahoitusvastike 72,58 € / kk)

Vesimaksu:

20 € Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan

Lisätietoja maksusta:

Korko on laskettu 12 kk Euriborkorolla + 0,95 % marginaalilla (tilanne 25.2.2021 yht. 0,95 %). Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta rakennusaika + kaksi ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Pääomavastike 0,19 euroa/osake/kk, sisältää vain yhtiölainan koron osuuden. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,93 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten arviolta noin kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy pankille maksettavaksi arviolta 30.4.2025. Yhtiö rakennetaan vuokratontille. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:

Asunnoissa 1h+kt on kahden levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi.

Olohuoneen kuvaus:

Seinät maalattu lattia parkettia. Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia, eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata.

Olohuoneen lattiamateriaali:

Parketti

Säilytystilojen kuvaus:

Asuinhuoneistojen lämpimät irtaimistovarastot sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Aarian ja Asunto Oy Vantaan Hymnin ullakolla. Lastenvaunuvarasto sijaitsee ensimmäisen kerroksen katutasossa naapuriyhtiö Asunto Oy Vantaan Hymnin tiloissa. Ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Aarian ja Asunto Oy Vantaan Hymnin pihatasossa sekä Asunto Oy Vantaan Hymnin katutasossa ja ne ovat yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Hymnin kanssa. Siivouskomero sijaitsee ylimmäisessä kerroksessa ullakolla. Asunto Oy Vantaan Hymnin kanssa yhteiskäytössä oleva talovarasto sijaitsee Asunto Vantaan Hymnin katutasossa.

Lisätiedot

Parveke:

Parveke

Parvekkeen suunta:

Lounas

Kiinteistö ja taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:

Asunto Oy Vantaan Aaria

Taloyhtiöön/kiinteistöön kuuluu:

Saunaosasto sijaitsee ullakolla ja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Hymnin kanssa. Naapuriyhtiöiden kanssa kriisiaikana yhteiskäytössä olevat väestönsuojat sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Cupidon sekä Asunto Oy Vantaan Victorian ensimmäisen kerroksen katutasossa tontilla 3. Asunto Oy Vantaan Cupidon
katutasossa sijaitseva väestönsuoja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Cupidon, Asunto Oy Vantaan Minervan ja Asunto Oy Vantaan Hymnin kanssa ja Asunto Oy Vantaan Victorian katutasossa sijaitseva väestönsuoja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Auroran, Asunto Oy Vantaan Victorian ja Asunto Oy Vantaan Hymnin kanssa. Lämmönjakohuone sijaitsee naapuriyhtiö Asunto Oy Vantaan Hymnin tiloissa
ja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Hymnin kanssa. Sähköpääkeskus sijaitsee katutasossa. IV-konehuoneet sijaitsevat ylimmäisessä kerroksessa ullakolla.

Kaavatilanne:

Asemakaava

Lisätiedot kaavoituksesta:

Vantaan kaupunki

Tontin pinta-ala:

1 032 m²

Tontin omistus:

Vuokra

Tontin vuokra-aika päättyy:

19.12.2067

Maanvuokraaja:

Suomen Osatontti Ky

Maan vuosivuokra:

42 715,85 € / kk

Rakennusmateriaali:

Betoni

Lämmitysjärjestelmä:

Kaukolämpö

Ilmanvaihto:

Koneellinen

Kattotyyppi:

Pulpettikatto

Katemateriaali:

Bitumikermi

Energialuokka:

B2018

Taloyhtiön autopaikat:

Kortteli 23183 LPA tontilla 2 sijaitsevaan autohalliin on osoitettu yhtiölle autopaikkoja, jotka myydään erillisinä
Kiinteistö Oy Vantaan Spinelliparkin B-osakkeina.

Taloyhtiöllä sauna:

Kyllä

Hissi:

Kyllä

Liiketilojen määrä:

1

Asuntojen määrä:

46

Taloyhtiön lisätiedot:

Korttelin 23188 tonttien 1, 3, 6 ja 7 välille on laadittu yhteisjärjestelysopimus, jossa sovitaan muun muassa tonteilla olevien kulkuväylien, piha-alueen ja jätepisteen hallinnasta ja yhteiskäytöstä. Tontilla 1 sijaitsevien yhtiöiden Asunto Oy Vantaan Aarian ja Asunto Oy Vantaan Hymnin välille tullaan tekemään
hallinnanjakosopimus, jossa sovitaan yhteisesti vuokratun tontin sekä tontilla sijaitsevien rakennusten hallinnasta ja käytöstä.