• Framnäsintie 3 A
  • Masala, Masala
  • 1h+kt

Framnäsintie 3 A

Masala, Masala

1h+kt

108 990 € (3 892,50 € / m²)

28,5 m²

Tyyppi

Kerrostalo

Rakennusvuosi

-

Seuraava julkinen esittely

-

Yhtiövastike

395,67 € / kk
( Hoitovastike 166,15 € / kk + Rahoitusvastike 229,52 € / kk )

Tontti

Vuokra

Tätä asuntoa myy Veli-Matti Kopio

iHomes Oy

YHTIÖ VALMISTUU 28.10.2022 MENEESSÄ, OMAKSI ENSIASUNNOKSI TAI SIJOITUKSEEN YKSIÖ HUONEISTON LEVYISELLÄ LASITETULLA PARVEKKEELLA!

SYYSTARJOUS, PUOLEN VUODEN HOITOVASTIKKEET KAUPAN PÄÄLLE KUN KAUPAT TEHDÄÄN 30.11.2022 MENNESSÄ!

Kivikoivun Ihanat kodit rakentuvat Kirkkonummen vehreän kasvukeskuksen Masalan alueelle, Framnäsin puiston kupeeseen. Pikkukaupunkimaisessa asuinalueessa rauhallinen, luonnonläheinen miljöö yhdistyy jatkuvasti kehittyvään, monipuoliseen palvelutarjontaan. Korkea huonekorkeus, modernit materiaalit ja varusteet sekä avarat ja valoisat huonetilat tekevät arjestakin juhlaa uudessa kodissasi. Yhtiön arvioitu valmistuminen rakentajan ilmoituksen mukaan lokakuu 2022. Yhtiö Suomen Osatontti II Oy:n vuokratontilla, tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Yhtiölainan laina-aika on rakennusaika + 4 vapaavuotta + 21 vuotta. Korko on laskettu todellisella vuosikorolla 12kk Euribor + 0,95 % marginaalilla (tilanne 3.5.2021 yht. 0,95 %). Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta rakennusaika + neljä ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,50 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten arviolta noin kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä.

Lisätiedot: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084, s-posti: veli-matti.kopio@ihomes.fi

Sijainti:

Framnäsintie 3 A

Postinumero:

02430

Kerros:

2/4

Pinta-ala:

28,5 m²

Kokonaispinta-ala:

28,50 m²

Pinta-alan peruste:

Yhtiöjärjestyksen mukainen

Asunnon kunto:

Uusi

Listauksen tyyppi:

Kerrostalo

Huoneluku:

1

Vapautuminen:

Päivämäärä

Omistustyyppi:

Oma

Velaton hinta:

108 990 €

Myyntihinta:

32 827 €

Velkaosuus:

76 163,19 €

Neliöhinta:

3 892,50 € / m²

Yhtiövastike:

395,67 € / kk
( Hoitovastike 166,15 € / kk + Rahoitusvastike 229,52 € / kk )

Vesimaksu:

Vesimaksuennakko 20,00 Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan

Keittiön kuvaus:

Yksiöiden keittiöissä on kahden levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi pakastinlokerolla.

Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia, eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata.

Olohuoneen kuvaus:

Seinät maalattu lattia parkettia.

Kylpyhuone:

Seinät kaakeloitu, lattia laattaa, wc-istuin, suihku, suihkuseinä, käsienpesuallas, allaskaappi, valopeili. Tilavaraus ja liitännät pesutornille.

Parveke:

On parveke

Parvekkeen suunta:

Kaakko

Kaapeli-tv:

Kyllä

Taloyhtiön nimi:

Asunto Oy Kirkkonummen Kivikoivu

Taloyhtiöön/­kiinteistöön kuuluu:

Asunnoilla on lämmin irtaimistovarastotila talon ensimmäisessä kerroksessa. Talon jokaisesta kerroksesta löytyvät myös lastenvaunu- ja urheiluvälinevarastot. Yhtiöllä on 34 autopaikkaa, jotka sijaitsevat yhtiön tontilla sekä osittain viereisellä LPA-tontilla. Autopaikat myydään osakkeina. Korttelin 2009 tonttien 4, 6, 7, 8, 9 ja 10 kesken allekirjoitetaan yhteisjärjestelysopimus, jossa sovitaan mm. jätehuollon järjestämisestä, piha- ja leikkialueista, väestönsuojasta, pelastusteistä, autojen pysäköinnistä sekä yhteiskäytöstä.

Kaavatilanne:

Asemakaava

Lisätiedot kaavoituksesta:

Kirkkonummen kunta

Tontin omistus:

Vuokra

Tontin vuokra-aika päättyy:

2071-03-14

Maanvuokraaja:

Suomen Osatontti II Ky

Maan vuosivuokra:

39 860,50 €

Rakennusmateriaali:

Betoni

Lämmitysjärjestelmä:

Kaukolämpö

Ilmanvaihto:

Koneellinen

Kattotyyppi:

Pulpetti/bitumikermi

Energiatodistus:

Kyllä

Energialuokka:

C2018

Taloyhtiön autopaikat:

34 kpl

Hissi:

Kyllä

Asuntojen määrä:

34

Taloyhtiön tuotot:

0 €

Taloyhtiön lisätiedot:

Yhtiö liitetään kaukolämpöverkkoon sekä kunnalliseen vesi-ja viemäriverkkoon. Asuntojen lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus sekä kylmälle että lämpimälle vedelle. Talossa on lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen keskitetty tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty asunnon poistoilmanvaihtoon. Asunto Oy Kirkkonummen Kivikoivun ja Asunto Oy Kirkkonummen Vaahteran kesken tullaan tekemään hallinnanjakosopimus, jossa sovitaan yhdessä vuokratun tontin hallinnasta ja käytöstä mm. väestönsuojan, pihan sekä pysäköinnin sijoittelusta ja yhteiskäytöstä.