• Elmontie 5 A
  • Vantaa, Asola, Rekolanmäki
  • 1h+kt+terassi+asuntopiha

Elmontie 5 A

Vantaa, Asola, Rekolanmäki

1h+kt+terassi+asuntopiha

132 900 € (5 778,26 € / m²)

23,5 m²

Tyyppi

Kerrostalo

Rakennusvuosi

-

Seuraava julkinen esittely

-

Yhtiövastike

186,25 € / kk

Tontti

Vuokra

Tätä asuntoa myy Veli-Matti Kopio

iHomes Oy

OMAKSI ENSIASUNNOKSI, TUKIKOHDAKSI TAI SIJOITTAJALLE KOMPAKTI YKSIÖ TERASSILLA JA VIHERPIHALLA!

Asunto Oy Vantaan Timjami kohoaa Rekolanmäen vehreälle alueelle loistavien kulkuyhteyksien ääreen lähelle kaikkia palveluita. Läheiseltä juna-asemalta pääset nopeasti Tikkurilaan ja Helsingin keskustaan. Rekolan omalta rautatieasemalta pääset 10 minuutin välein kulkevilla junilla Helsingin keskustaan. Yhtiö valmistuu rakentajan ilmoituksen mukaan 28.10.2022 mennessä.

Useiden puistojen ja Rekolanpuron rantaviivaa pitkin kulkevien lenkkipolkujen lisäksi alueella on panostettu monipuolisiin liikunta- ja harrastusmahdollisuuksiin. Lähistöllä ovat esimerkiksi suosittu Matarin skeittipuisto, koirapuistoja, sisä- ja ulkokuntosaleja, Rekolan monipuolinen liikuntapuisto sekä Keravanjoki uimarantoineen. Aivan Timjamin viereen ollaan rakentamassa uutta Elmon urheilupuistoa, jonne on suunnitteilla muun muassa uimahalli, jalkapallokenttä sekä jäähalli.

Lisätiedot: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084 tai veli-matti.kopio@ihomes.fi

Sijainti:

Elmontie 5 A

Postinumero:

01400

Kerros:

1/5

Pinta-ala:

23,5 m²

Kokonaispinta-ala:

23,50 m²

Asunnon kunto:

Uusi

Listauksen tyyppi:

Kerrostalo

Huoneluku:

1

Vapautuminen:

Sopimuksen mukaan

Omistustyyppi:

Oma

Velaton hinta:

132 900 €

Myyntihinta:

42 180 €

Velkaosuus:

90 720 €

Neliöhinta:

5 778,26 € / m²

Yhtiövastike:

186,25 € / kk
( Hoitovastike 129,25 € / kk + Rahoitusvastike 57 € / kk )

Vesimaksu:

20,00 Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan

Lisätietoja maksusta:

Korko on laskettu 12 kk Euriborkorolla + 0,80 % marginaalilla (tilanne 17.5.2021 yht. 0,80 %). Laina-aika on rakennusaika + 24 vuotta, josta lyhennysvapaata on rakennusaika + kolme ensimmäistä asumisvuotta. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 1,13 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten arviolta noin kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy pankille maksettavaksi arviolta 28.10.2025. Yhtiö rakennetaan vuokratontille. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Pääomavastikearvio 0,19 € /osake/kk, sisältää vain korkokulut.

Keittiön kuvaus:

23,5 – 32 m2:n asunnoissa on kahden levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi pakastinlokerolla. Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia, eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata. Keittiöiden, eteisten sekä makuu- ja olohuoneiden lattiamateriaalina on lautaparketti.

Kylpyhuone:

Seinät kaakeloitu, lattia laattaa, valopeili, suihku, suihkuseinä, käsienpesuallas, allaskaappi, Wc-istuin, tilavaraus ja liitännät pesutornille.

Terassi:

Kyllä

Kaapeli-tv:

Kyllä

Taloyhtiön nimi:

Asunto Oy Vantaan Timjami

Taloyhtiöön/­kiinteistöön kuuluu:

Saunaosasto ja siihen kuuluva kerhotila sijaitsevat ullakolla ja ovat yhteiskäytössä samalle tontille rakentuvan Asunto Oy Vantaan Persiljan kanssa. Yhtiöiden vuokraamalle tontille myöhemmin rakentuvassa piharakennuksessa on myös korttelin yhteiskäytössä oleva sauna- ja kerhotila. Naapuriyhtiön kanssa yhteiskäytössä oleva väestönsuoja sijaitsee Asunto Oy Vantaan Persiljan ensimmäisessä kerroksessa. Asunto Oy Vantaan Timjamin 1. kerroksessa sijaitseva lämmönjakohuone on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Persiljan kanssa. Sähköpääkeskus sijaitsee 1. kerroksessa ja IV-konehuone ylimmäisessä kerroksessa ullakolla.

Kaavatilanne:

Asemakaava

Lisätiedot kaavoituksesta:

Vantaan kaupunki

Tontin pinta-ala:

3659 m²

Tontin omistus:

Vuokra

Tontin vuokra-aika päättyy:

2065-12-29

Maanvuokraaja:

Helsingin ja Vantaan seurakuntayhtymä

Maan vuosivuokra:

73 500 €

Rakennusmateriaali:

Betoni

Lämmitysjärjestelmä:

Kaukolämpö

Ilmanvaihto:

Koneellinen

Kattotyyppi:

Bitumikermi/ tasakatto

Energiatodistus:

Kyllä

Energialuokka:

B2018

Taloyhtiön autopaikat:

Osakkeina

Taloyhtiöllä sauna:

Kyllä

Liiketilojen määrä:

1

Asuntojen määrä:

68

Taloyhtiön tuotot:

0 €

Taloyhtiön lisätiedot:

Yhtiö liitetään kaukolämpöverkkoon sekä kunnalliseen vesi- ja viemäriverkkoon. Huoneistojen lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa on huoneistokohtainen
vedenmittaus sekä kylmälle että lämpimälle vedelle. Yhtiössä on keskitetty lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty talon poistoilmanvaihtoon.